tomtom one ei starttaa

TomTom laitteisiin liittyvää keskustelua.

Moderator: moderaattorit

tomtom one ei starttaa

Postby nanno on Sun Jul 20, 2008 18:39

Vajaan viikon vanha tomtom ei enää käynnisty.

olen ladannut akkua, resetoinut pohjan napista useita kertoja mutta mikään ei auta.

Kumma kyllä kun laitoin tomtomhome ohjelman päälle niin se toimi ihan normaalisti ja latasi mapshare päivityksetkin, mutta tomppa jämähtää käynnistyskuvaan jonka jälkeen sitä ei saa edes sammutettua (muuta kuin reset napilla).

Onko vielä jotain tehtävissä vai kaivanko saunan taakse kuopan?
nanno
Aktiivikäyttäjä
Aktiivikäyttäjä
 
Posts: 34
Joined: Wed Mar 19, 2008 22:19

Postby Mukavamies on Sun Jul 20, 2008 19:09

Tällaisen ohjeen löysin Pocket GPS foorumilta:
Laita virtajohto kiinni --> pidä virtapainiketta pohjassa n.20 sekuntia, näyttöön tulee tietoja laitteesta --> paina virtapainiketta uudestaan

http://www.pocketgpsworld.com/modules.p ... ic&t=50040
Mukavamies
tehokäyttäjä
tehokäyttäjä
 
Posts: 46
Joined: Thu Aug 24, 2006 23:00

Postby nanno on Sun Jul 20, 2008 19:51

jep, näyttöön tulee kyllä tietoja kun virtanappia painaa startissa kauan, mutta kun painan nopeasti toisen kerran niin laite sammuu. seuraava startti jämähtää taas aloituskuvaan.
nanno
Aktiivikäyttäjä
Aktiivikäyttäjä
 
Posts: 34
Joined: Wed Mar 19, 2008 22:19

Postby Jokke on Mon Jul 21, 2008 18:51

varmuuskopion palautus jos on....tai jos on kartta tiedostot jossain tallessa niin netistä kaivaa käyttöjärjestelmän ja asentaa sen ja kartan...
TomTom One V1 (rip) | TomTom One IQ Routes|Nokia LD-3W|N900
Jokke
valvojat
valvojat
 
Posts: 496
Joined: Thu Dec 29, 2005 00:00

Postby nanno on Tue Jul 22, 2008 18:21

Soitin tomtomin asiakaspalveluun, sain tälläisen ohjeen:

Kiitämme yhteydenotostanne TomTom asiakaspalveluun.

Yhdistäkää TomTom laite tietokoneeseen:

1. Luokaa ensin varmuuskopio karttakansio(i)sta. Menkää työpöydälle ja tehkää uusi kansio minkä nimeätte ”TomTom”iksi. Menkää ”Käynnistä”, ”Oma tietokone” ja tuplaklikatkaa siirrettävää kovalevyä missä TomTom laite näkyy. Kopioikaa kartta kansio/t (Western Europe tai Scandinavia), ”raster” kansio (ei löydy kaikissa TomTom laiteissa), ”voices” kansio, ja jos löydät ”ASR” kansion, kopio se myös. Avatkaa uusi luomanne kansio ja liittäkää kaikki kansiot mitkä aikasemmin kopioitte siirrettävästä kovalevystä tänne.

2. Menkää ”Käynnistä, ”Oma tietokone” ja oikeaklikatkaa siirrettävää kovalevya missä TomTom laite näkyy. Klikatkaa ”Alusta”, formatoinnin pitää olla muodossa 'FAT32'.

3. Tämän jälkeen kopioikaa jälleen luomastanne kansiosta kartat (Western Europe tai Scandinavia), ”raster” kansio (ei löydy kaikissa TomTom laiteissa), ”voices” kansio, ja jos löydätte ”ASR” kansion ja liittäkää ne suoraan formatoidulle kovalevylle/muistikortiile.

4. Tämän jälkeen aukaiskaa TomTom HOME ohjelma ja hakekaa päivitykset. Saatte uuden sovelluksen sekä uusimmat päivitykset. Asentakaa ne Tom Tomiin. Kun päivitys om valmis painakaa ”Laite” ja ”Poista laite”. Kun laite on käynnistynyt ilman tietokonetta yhdistäkää laite jälleen tietokoneeseen ja hakekaa päivitykset vielä kerran. Poistakaa laite turvallisesti tietokoneesta.

Mikäli ongelma ei ratkea näillä ohjeilla, olkaa hyvä ja ottakaa meihin vielä yhteyttä niin tutkimme asiaa mielllämme lisää.


Ystävällisin terveisin,

Matias
TomTom asiakaspalvelu


Tein formatoinnin ja asennuksen 5 tai 6 kertaa mutta en saanut toimimaan.

Neljännen puhelun jälkeen sain sähköpostiini ohjeet miten se lähetetään hollantiin korjattavaksi, vähintään 3 viikkoa menee :(

UPS kuriiri noutaa sen ja palauttaa aikanaan takaisin.

Perseestä vain tuo UPS kun soitin sinne noutoa tilatakseni niin puhelu meni jonnekkin ulkomaille jossa ei osattu edes suomea puhua.. Miten UPS palvelee suomalaista kun edes asiakaspalvelu ei puhu suomea?
Noh, huomenna tulevat tompan noutamaan.
nanno
Aktiivikäyttäjä
Aktiivikäyttäjä
 
Posts: 34
Joined: Wed Mar 19, 2008 22:19


Return to TomTom

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron